logo museumgift
EGYPTE - klik op een categorie
home
home
home
home
home
home
home

OVERIG - klik op een categorie
home
home

 

Bestelwijze

Werkwijze bij onvoldoende voorraad:

Uw bestelling wordt zoveel als mogelijk uit voorraad geleverd. Als er onvoldoende voorraad is ontvangt u daarvan een melding tijdens het bestelproces. Als u besluit om toch te bestellen wordt de bestelling voor u in nota gezet. Museumgift verzamelt deze bestellingen en bestelt de artikelen door in het buitenland. Het kan daardoor enkele weken duren voordat wij uw bestelling kunnen uitleveren. Wij verzoeken u om daar rekening mee te houden.

Werkwijze indien de prijs nog onbekend is:

Als de prijs van een artikel nog onbekend is ontvangt u daarvan een melding tijdens het bestelproces. U kunt dat artikel dan níet bestellen in onze webwinkel. Als u toch interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Wij verzamelen dan de informatie in het buitenland zoals prijs en levertijd. Besluit u dan om te bestellen wordt de bestelling handmatig voor u verwerkt. Museumgift verzamelt deze bestellingen en bestelt de artikelen door in het buitenland. Het kan daardoor enkele weken duren voordat wij uw bestelling kunnen uitleveren. Wij verzoeken u om daar rekening mee te houden.

Werkwijze bij bestellingen uit het buitenland:

Omdat de verzendkosten naar het buitenland erg kunnen variëren neemt Museumgift contact met u op om over deze extra kosten te kunnen overleggen. Wij verzoeken u om daar rekening mee te houden.

Leveringsvoorwaarden:

Herroepingsdocument:

Aanbevelingen: